Holmön isolert

Nå begynner forfallsdatoen (når isen verken bærer eller går i stykker). Ferja er avlyst siden søndag på grunn av issituasjonen. Imidlertid er havisen ikke tykk nok til å kjøre luftfartøyet. I henhold til fergeselskapets standard må isen være 20 cm før luftfartøyet tas i bruk. Avstemming av skjøter til luftfartøyet begynner så snart været tillater det.

Før denne vinteren har Transportstyrelsen (TrV) besluttet å ikke betale for inngjerdingen av snøscooterstier. Videre har TrV besluttet å ikke distribuere et helikopter før etter 5 virkedager, og at verken helikopteret eller luftfartøyet kan ta varer.

Holmofolket stiller seg selv et lite spørsmål: "Hvordan skal vi få varer til butikken, post og medisiner?". Noen er litt mer kritiske: "Kan det være lovlig for en myndighet å bevisst isolere et samfunn på denne måten?".

Les mer Holmöportalen. Det er mange nyheter om TrV og deres avgjørelser.

Et svar på "Holmön isolert"

  1. Gjenkjenne! Vi har ikke klart å komme oss noen vei på 2 uker! AlKalvö, Fjällbacka
    Asa

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriska Fält är märkta *