Holmön geïsoleerd

Nu begint de uitgerekende datum (wanneer het ijs niet draagt ​​of breekt). De veerboot is sinds zondag geannuleerd vanwege de ijssituatie. Het zee-ijs is echter niet dik genoeg om de hovercraft te besturen. Volgens de norm van de Ferry Company moet het ijs 20 cm zijn voordat de hovercraft in gebruik wordt genomen. Het verzoenen van verbindingen voor de hovercraft begint zodra het weer het toelaat.

Voorafgaand aan deze winter heeft de Zweedse Transportadministratie (TrV) besloten de afrastering van sneeuwscooterpaden niet te betalen. Verder heeft TrV besloten om pas na 5 werkdagen een helikopter in te zetten en dat noch de helikopter, noch de hovercraft goederen mag meenemen.

De mensen van Holmö stellen zichzelf een kleine vraag: "Hoe gaan we goederen naar de winkel, post en medicijnen krijgen?" Sommigen zijn wat kritischer: "Kan het legaal zijn voor een overheidsinstantie om op deze manier een samenleving opzettelijk te isoleren?".

Lees meer Holmöportalen. Er zijn veel nieuwsaankondigingen over TrV en hun beslissingen.

Een antwoord op "Holmön geïsoleerd"

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Obligatoriska Fält är märkta *