Paljaat rannikkoalueet

Uusi hallitukselle annettu raportti tuo esiin kymmenen maanvyörymien, maanvyörymien ja tulvien riskialueita. Ruotsin geotekniikan instituutti, SGI ja Ruotsin siviilioikeusvirasto, MSB, antoivat hallituksen tehtäväksi vuonna 2019 tunnistaa alueet, joilla on maanvyörymien, maanvyörymien, eroosioiden ja tulvien riski, jotka liittyvät ilmastoon.

Nyt toimitetussa raportissa raportoidaan kymmenen aluetta Ruotsissa, joilla tällaiset ilmastoriskit ovat erityisen suuria. Länsirannikon - Göta älvdalenin alueen arvioidaan olevan vakavin ja monimutkaisin riskikuva. Toinen alue on Skåne-Hallandin rannikko. Painopiste on ollut sellaisten tärkeimpien alueiden välisten riskialueiden tunnistamisessa, joilla riskit ovat monimutkaisia ​​ja edellyttävät yhteistyötä, jotta ne voidaan estää, jotta saataisiin yleiskuva tilanteesta.

Saaristoihimme vaikuttavat alueet ovat:

  • Länsirannikko - Göta älvdalen
  • Mälardalen- Tukholma
  • Skåne-Hallandskusten
  • Keski-Norrlandin rannikko
  • Pohjois-Vänerin alue
  • Blekinge-Kalmarkusten
  • Eteläisen Vättern-järven alue
  • Östgöta-Sörmland

Lue hallituksen lehdistötiedote

Lue lisää raportista

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Obligatoriska Fält är märkta *