Holmön eristetty

Nyt eräpäivä alkaa (jolloin jää ei kulje eikä murdu). Lautta on peruttu sunnuntain jälkeen jäätilanteen takia. Merijää ei kuitenkaan ole tarpeeksi paksu ohjaamaan ilmatyynyalusta. Lauttayhtiön standardin mukaan jään on oltava 20 cm ennen ilmatyynyaluksen käyttöönottoa. Ilmatyynyalus nivelten sovittelu alkaa heti sää salliessa.

Ennen tätä talvea Ruotsin liikennevirasto (TrV) on päättänyt olla maksamatta kelkkareittien aitaamisesta. Lisäksi TrV on päättänyt olla ottamatta käyttöön helikopteria vasta viiden työpäivän jälkeen ja ettei helikopteri tai ilmatyynyalus saa viedä tavaroita.

Holmölaiset esittävät itselleen pienen kysymyksen: "Kuinka aiomme viedä tavaroita kauppaan, postia ja lääkkeitä?". Jotkut ovat hieman kriittisempiä: "Voiko olla laillista, että valtion virasto eristää tarkoituksella yhteiskunnan tällä tavalla?".

Lue lisää Holmöportalen. TrV: stä ja heidän päätöksistään on paljon uutisia.

Vastaus "Holmön eristetty"

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Obligatoriska Fält är märkta *