Holmön isoleret

Nu begynder forfaldsdatoen (når isen hverken bærer eller går i stykker). Færgen er blevet annulleret siden søndag på grund af issituationen. Havisen er dog ikke tyk nok til at drive svæveflyet. I henhold til færgeselskabets standard skal isen være 20 cm inden svæveflyet tages i brug. Afstemning af samlinger til svæveflyet begynder, så snart vejret tillader det.

Forud for denne vinter har den svenske transportadministration (TrV) besluttet ikke at betale for hegn af snescooterstier. Desuden har TrV besluttet først at anvende en helikopter efter 5 arbejdsdage, og at hverken helikopteren eller svæveflyet må tage varer.

Holmøbefolkningen stiller sig selv et lille spørgsmål: "Hvordan skal vi få varer til butikken, post og medicin?". Nogle er lidt mere kritiske: "Kan det være lovligt for et regeringsorgan at bevidst isolere et samfund på denne måde?".

Læs mere Holmöportalen. Der er mange nyhedsudgivelser om TrV og deres beslutninger.

Et svar på "Holmön isoleret"

  1. Genkende! Vi har ikke været i stand til at komme nogen steder på 2 uger! AlKalvö, Fjällbacka
    Asa

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *